Dragonul Roșu Megashop este clădirea etalon a zonei. Magazinele sunt dispuse pe două nivele (parter și etaj 1), iar la etajul 2 se găsesc restaurante cu specific românesc și chinezesc.
Pavilionul se întinde pe o suprafaţă de 15.420 mp, la care, la solicitarea clienţilor, s-a adăugat o suprafaţă auxiliară de 5.350 mp. Dragonul Roşu Megashop găzduieşte în jur de 700 de magazine.

– îmbrăcăminte şi accesorii

– încălţăminte

– marochinarie (genţi, curele, jachete din piele, mănuşi)

– lenjerie intimă

– prosoape, lenjerie de pat, perne, pilote

– perdele, jaluzele

– gablonţuri, bijuterii

– accesorii telefoane mobile

– accesorii pentru ambalat (pungi, cutii, hartie de împachetat, funde, panglici)

– umeraşe şi mobilier uşor pentru magazine

*Produsele menţionate în această descriere sunt cu titlu orientativ. Gama de produse este foarte variată, iar mărfurile se schimbă în funcţie de sezon si de proprietarii magazinelor.

La etajul I din Dragonul Roșu Megashop se găsește cea mai mare expoziție permanentă cu vânzare dedicată articolelor pentru nunți și botezuri. Aici găsești orice, de la rochii de mireasă și costume de ginere până la îmbrăcăminte pentru bebeluși, mărturii și alte accesorii. 

– rochii de mireasă, ținute de ocazie
– articole pentru nunți și botezuri

De asemenea, tot la etajul 1 se găsește un supermarket cu specific chinezesc, unde găsiți produse alimentare, accesorii bucătărie, produse naturiste, decorațiuni ș.a.

Etajul II din incinta Megashop-ului este dedicat restaurantelor. Aici găsiți restaurante cu specific românesc, chinezesc, vietnamez.

De asemenea, la etajul II, mai găsiți și o croitorie, o frizerie și o agenție de bilete de avion.