RESTAURANTE-CAFENELE

În cadrul complexului Dragonul Roșu puteți găsi:


RESTAURANTE Etajul 2 din Dragonul Roșu Megashop este destinat restaurantelor. Aici, clienții noștri pot lua masa la restaurante cu specific chinezesc sau la restaurantele cu mâncare tradițională românească.


CAFENELE
În interiorul complexelor din zona comercială Dragonul Roșu există și cafenele, unde clienții se pot relaxa pentru câteva minute la mesele amenajate special și pot consuma sendvișuri, produse de patiserie, înghețată, cafea, apă și băuturi răcoritoare.
Cafenelele se găsesc în DR 1, DR 3, DR 7, DR 8, la parter, în fața intrării principale, iar în Dragonul Roșu Megashop și Lumea Copiilor acestea sunt amplasate la parter, spre centrul complexului.


FAST FOOD-URI
În exteriorul complexelor, Dragonul Roșu a amenajat fast food-uri, unde se pot servi sendvișuri, shaorma, frigărui și băuturi răcoritoare.


TERASA „LA CIUPERCA“
În fața Dragonului Roșu Megashop, s-a amenajat pentru clienții zonei comerciale un restaurant–terasă, care oferă o gamă largă de meniuri complete pentru toate gusturile: preparate calde și pizza de cea mai bună calitate.